Kundetilfredshed

Det er vigtigt for os, at den hjælp vi har ydet i forbindelse med vores assistance har været tilfredsstillende for dig, som bestiller af begravelsen.

For at kunne blive endnu bedre vil vi gerne bede dig/jer om at skrive et par ord omkring din oplevelse af samarbejdet med bedemanden.

Du må gerne skrive dit navn og postnummer i skemaet. Hvis du vil være anonym, skriver du blot ”anonym” efter dit navn. Din anmeldelse vil således kun blive brugt internt.Da jeg skulle begrave mine forældre, var bedemand Riising (Henrik) er en meget professionel partner, som gjorde det rigtige på det rigtige tidspunkt. Med en behagelig tilgang, hvor man guides til at træffe sine egne valg på en betryggende måde, opleves processen god og professionel. Mine bedste anbefalinger til Henrik og Co

Claus Kirring, Skanderborg 2020

Fin orientering og meget hjælpsom. Vi fik fin hjælp med begravelsen. Vi mødte stor hjælpsomhed og følte os rigtigt godt behandlet. Stor tak.

Kan kun sige en ting i den retning: I forbindelse med min mors død kontaktede jeg Bedemand Riising. Jeg fik en ufattelig GOD betjening. Nu er en butik som jeres jo ikke en man opsøger af lyst men af nød… Og det er i nødens stund man opdager forskellen på dem der bare er der, og så dem der lige går den ekstra meter! Her er det så jeg igen igen fremfører at jeg er dybt taknemmelig for jeres service da jeg stod og havde brug for jer. Se det var nemlig den der personlige ting der gør en kæmpe forskel. Når man er i en sådan situation med 1000 ting der skal klappe, og ting der skal gøres (som ikke kan gøres om) så betyder det noget at dem der hjælper en har hjertet på rette sted.

Lars Dalgas, Solbjerg